Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar el teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i realitzar tasques analítiques. En continuar navegant acceptes la nostra política de cookies.

Més informació D'acord

QUÈ ÉS APIALIA OSONA?


APIALIA  OSONA  + JORCAN SERVEIS IMMOBILIARIS 

A Jorcan Serveis Immobiliaris sóm membres de l´agrupació comercial del col·lectiu APIALIA Osona.  Apialia Osona és un producte teixit i confeccionat per el prestigiós i reconegut col·legi API. Mitjançant aquest producte nosaltres treballarem la venda del seu immoble conjuntament amb 13 agencies immobiliàries referents a la comarca d’Osona aconseguint així vendre el seu immoble al millor preu amb la màxima rapidesa possible .

Nosaltres col·laborem i compartim els encàrrecs de venda en exclusiva de les propietats que cadascuna de les immobiliàries capten i gestionem els immobles de manera conjunta. Treballem sota el mateix codi ètic, els mateixos procediments de treball i donem un millor assessorament al client buscant sempre la seva satisfacció.   

A part, en tot moment vostè tindrà la total tranquil·litat i transparència  de parlar amb un sol interlocutor que serà la nostra immobiliària, totes les visites realitzades per les altres agencies immobiliàries del grup les gestionarà JORCAN SERVEIS IMMOBILIARIS amb la tranquil·litat que això comporta .

Mitjançant la fusió JORCAN SERVEIS IMMOBILIARIS i APIALIA OSONA aconseguim vendre el seu pis o casa el mes ràpid possible , no ho dubti aquest es el seu producte i nosaltres som la vostra agencia immobiliària .

Per més informació posis en contacte amb nosaltres .

Jorcan Serveis Immobiliaris 

Apialia Osona